March 22, 2023

Isteri dedah Hafidz Roshdi curang, lebih hebat berbanding ‘Ira Kazar’

<img src="" width="250px">

Nama pelakon Hafidz Roshdi menjadi panas apabila namanya dipetik ramai selepas tular dakwaan curang belakang isterinya, Nurul Shuhada Mat Shukri. Bertambah kukuh spekulasi berkenaan apabila tiada sekeping foto isterinya di laman Instagram.

Tidak berdiam diri, pelakon yang berusia 29 tahun menafikan dakwaan tersebut dengan mengatakan rumah tangganya adalah baik-baik sahaja.

Bagaimanapun, ungkapan Hafidz itu seolah-olah tidak ‘sepadan’ apabila isterinya tampil membuat naik kenyataan di hantaran Insta Stories peribadi miliknya mengenai isu kehadiran orang ketiga dalam rumah tangga mereka.

Menerusi beberapa hantaran dikongsikan semula di sebuah forum hiburan, Shuhada meluahkan kekecewaan dengan sikap seorang wanita yang didakwa menjadi ‘penyondol’ dalam rumah tangga mereka.

Shuhada berkata, dia ‘sangat’ berterima kasih kepada wanit berkenaan kerana tegamak merampas seorang bapa kepada anak-anaknya selain meruntuhkan rumah tangga mereka.

“Kepada awak, terima kasih sebab sakitkan hati saya dengan anak-anak yang tidak berdosa.
“Terima kasih kerana menjadi seorang perempuan yang mengambil abah kepada anak-anak saya.
“Terima kasih kerana meruntuhkam rumah tangga saya, terima kasih kerana sanggup melihat penderitaan wanita lain sebab nak ‘fight for your love,”tulisnya.

Dalam hantaran berikutnya, wanita berkenaan disifatkan seakan muka tembok sehingga sanggup datang ke rumah mereka selain membuatkan dirinya dan anak-anak menderita.

Selain itu, Shuhada turut mengakui dirinya terasa bodoh kerana sering bersangka baik dengan apa yang berlaku sehingga mengakibatkan dirinya menderita.

“Saya salah sangat-sangat sebab saya bodoh, maafkan ibu ya Umar dan Humairah, ibu akan cuba yang terbaik,”luahnya.

Tambah Shuhada, wanita berkenaan lebih hebat dalam ‘ilmu menyondol’ berbanding anak pelakon senior, Kazar Saisi iaitu Ira Kazar yang merampas kebahagiaan aktres jelita, Puteri Sarah Liyana dan anak-anak.

Terdahulu, seorang aktor lelaki dikhabarkan ‘kantoi’ bermesej lucah bersama seorang wanita dan terbongkar setelah diketahui isterinya sendiri.

Sumber: Forum 

OR

Scroll to Top