April 2, 2023

Dah berpeluk, Sophia AlBarakbah kongsi pula video dengan kekasih di wad?

<img src="" width="250px">

Baru je reda dengan gosip cinta lokasi antara pelakon Aliff Aziz bersama Sophia AlBarakbah, namun aktres sensasi itu sekali lagi menjadi siulan ramai apabila dia memuat naik sebuah gambar dipeluk oleh seorang lelaki di laman Instagramnya pada Ahad lalu.

Mana tidaknya, gambar mesra itu telah mencetuskan pelbagai spekulasi yang mendakwa bahawa lelaki yang memeluk bahagian bahu Sophia di dalam sebuah pawagam adalah teman lelakinya.

Tidak cukup dengan hantaran tersebut, pelakon yang berusia 29 tahun itu telah berkongsi sebuah video pendek di IG storynya yang memaparkan dia berada di sebuah wad hospital bersama dengan lelaki yang sama.

Perkara tersebut telah mengundang persoalan dalam kalangan netizen mengenai identiti sebenar lelaki tersebut dalam kehidupan Sophia memandangkan sehingga kini dia masih mengunci mulut mengenai status hubungan mereka.

Terdahulu, Sophia telah menjadi perhatian media gara-gara mengakui sudah terlanjur mencintai suami kepada penyanyi dan pelakon, Bella Astillah iaitu Aliff Aziz sehingga mendapat kritikan hebat oleh orang ramai termasuklah rakan artis.

Sumber: Instagram @sophiekoshka

OR

Scroll to Top