June 5, 2023

Cat Farish, Shikin Maembong bakal nikah dalam masa terdekat?

<img src="" width="250px">

Umum sedia maklum, penyanyi dan pelakon, Cat Farish mempunyai hubungan istimewa bersama kakak kepada pelakon terkenal, Emma Maembong iaitu Shikin Maembong.

Namun begitu, menerusi hantaran yang dimuat naik oleh Cat Farish atau nama sebenarnya Farish Ramli di laman Instagramnya, dia berkongsi sebuah video yang seakan memberi bayangan bakal bernikah dengan kekasih hatinya itu.

“Disebalik reels ada makna, duk pandang-pandang, duk jeling, duk pi mana pun tang tu jugak, tang mana tu? Tunggu nak halal kan je, insha-Allah doa yang baik,” ujarnya di ruangan kapsyen.

Disebalik hantaran tersebut, Cat Farish seperti mahu memberitahu sesuatu kepada para pengikutnya memandangkan dalam video itu mengatakan ‘hari kami, awak dan saya..Mei 2023’.

Bukan itu sahaja, ada seorang individu mendedahkan pasangan tersebut bakal disatukan dalam masa terdekat dan mendoakan agar urusannya dipermudahkan.

Sekadar info, Cat Farish mendirikan rumah tangga bersama Suriani Hasaan pada November 2020 namun bercerai pada Januari lalu tanpa zuriat.

Malah, Cat Farish pernah membina mahligai dengan Hartiny Ramli pada 2016 dan hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan tiga cahaya mata tetapi turut berakhir dengan perpisahan.

 

Sementara itu, Shikin Maembong pernah berkahwin dengan anak Datuk Redzuawan Ismal iaitu Chef Riz pada 5 Disember 2014 dan memiliki seorang cahaya mata. Pun begitu, mereka telah bercerai pada 2016.

Shikin Maembong telah berkahwin buat kali kedua pada Mac 2020 tetapi rumah tangga itu tidak bertahan dan terlerai selepas dua tahun.

Sumber: Instagram @Cat Farish

OR

Scroll to Top