June 3, 2023

Bapa ‘disondol’ rakan baik? Shila Amzah minta beri masa selesaikan masalah

<img src="" width="250px">

Baru-baru ini, ibu kepada penyanyi tersohor Shila Amzah iaitu Fauziah Sarman mendedahan wajah seorang wanita yang didakwa ‘penyondol‘ dalam rumah tangganya bersama suami, ND Lala.

Dalam pendedahan itu juga, Fauziah tuurt menulis sekali nama individu tersebut menerusi hantaran di laman Instagram miliknya semalam.

Difahamkan, wanita berkenaan juga merupakan rakan baik pelatun lagu Patah Seribu sewaktu di bangku sekolah menengah seperti mana didedahkan oleh Shila di laman Insta Story miliknya, terdahulu.

Shila atau nama sebenarnya Nurshahila Amir Amzah belum bersedia untuk membuka mulut bagi mengulas mengenai isu hangat membabitkan kehadiran ‘penyondol’ dalam rumah tangga ibu bapanya.

Menurut pengurus peribadi Shila iaitu Aini Shuhaida, dia memberitahu penyanyi berusia 32 tahun itu memohon maaf selain meminta sedikit masa bagi mengeluarkan sebarang kenyataan berhubung isu berkenaan.

“Saya baru menghubungi Shila dan bertanya keadaannya. Bulan puasa ini dia banyak berehat. Saya pun jarang jumpa dia, manakala Shila pun jarang keluar ke acara-acara yang berlangsung sepanjang Ramadan.
“Apapun bagi kami rujuk kepada pengurusan terlebih dulu sebelum keluarkan kenyataan kepada semua pihak,” katanya menerusi mesej WhatsApp.

Tambahnya, Shila memaklumkan dirinya berada dalam keadaan baik dan sedang cuba menjernihkan keadaan keluarganya.

“Shila okey. Alhamdulillah, biasalah bila hal keluarga macam ni. Shila sebagai anak sulung kena ambil tanggungjawab selesaikan sesama keluarga,”ujar Aini.

Terdahulu, hantaran ibu Shila Amzah di laman Instagram secara tidak langsung turut mencetuskan spekulasi sama ada wanita terbabit adalah madu kepada Fauziah atau tidak.

Malah, sebelum ini media melaporkan seorang penyanyi dan pelakon lelaki popular era 80-an dikatakan sudah bernikah lagi satu secara rahsia. Dan, difahamkan isteri baharunya masih muda dan mempunyai jarak usia yang sangat jauh jika hendak dibandingkan dengan artis terbabit.

Sumber: BH Online (Fatin Farhana Ariffin)

OR

Scroll to Top